grudzio Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Któryś raz już szukam, gdzie są te działy? wiem, że gdzieś są bo dziwne jakby nie było przecież. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Wypadałoby chyba zapytać w dziale "O forum" a nie " O serwisie". 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Celna uwaga 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Od podkręcania jest jakieś pół forum. Od benchmarków masz 1/3 - suby o cepach, o grafikach, o RAMie i HDD/SSD. Wszystko zależy od tego jak bardzo chcesz być zmiażdżony przez krytykę pokazując wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Pokazanie kto ma większego to podstawa męskiej egzystencji ale nie dlatego zadałem pytanie w pierwszym poście. Pokazała się, jak wiecie, beta polskiego benchmarku ALLBenchmark Catziila, jako że mam starą kartę, która nie jest uwzględniana w nowych testach, mam niepowtarzalną okazję żeby porównać wydajność w stosunku do nowych konstrukcji. I teraz gdzie szukać takiego tematu lub gdzie założyć taki temat? Najważniejsze/Podstawowe zagadnienia? Sprzęt i Podkręcanie/Karty Graficzne/AMD? Sprzęt i Podkręcanie/Karty Graficzne/Podstawowe zagadnienia? Czy może gdzie indziej? Brakuje mi subfora z wynikami marków, sandr, unginów, benchów i innych niezależnie od platformy. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Po co takie dziadostwo ? jarasz sie smarkami ? Idź na benczmark.pl lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Łopianku, a Tobie co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Tak się składa, że się jaram, tak jak podkręcaniem, wiatraczkami i innym dziadostwem. Benchmarki czemuś służą, nie ja je wymyśliłem i nie tylko ja ich używam. Zauważyłem tylko, że nie ma jednego działu, który by zawierał w jednym miejscu takie tematy jak benchmarki/programy testujące wydajność Za to są osobne działy "ekstremalne podkręcanie" i "alternatywne platformy" w których niewiele się dzieje. Nie powiem idź na kafeteria.pl bo to forum jest o komputerach gdyż mógłbyś to uznać za obraźliwe. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgryzliwie a dosadnie. Czy to przypadkiem nie jest forum strikte hardware/overclocking? Z racji tego, chyba calosc poswiecona jest tym tematom i nie ma potrzeby robic masla maslanego poprzed dodawanie tego samego czlonu nazwy w kazdym dziale. Extremalne to wyjatek dla zdegenerowanych wariatow w pozytywnym sensie. Takze idac szlakiem iscie skomplikowanej dedukcji, zaloz temat w dziale z softem. No chyba ze masz kilka kart/prockow i robisz jakies porownanie, to wrzucasz tam gdzie wczesniej wymienilem albo z prockami/grafami odpowiednio do tworzonej tresci. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dziękuję za odpowiedzi, temat można skasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Po co takie dziadostwo ? jarasz sie smarkami ? Idź na benczmark.pl lol Chyba tobie się fora pomyliły, albo zapomniało się czemu poświęcone jest te. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Pisząc tego posta byłem eee niedysponowany stąd te bzdury, zdarza się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 (edytowane) @Up, wcześnie zaczynasz A od szukania jest szukajka, z miejscem do założenia tematu gorzej, ale tak się składa, że dziś ptys założył takowy w: Karty Graficzne → Nvidia http://forum.purepc....__hl__ catzilla Edytowane 24 Grudnia 2012 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...