Imperator Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Mam taki problem, nie mogę nadać praw (CHMOD) wybranym plikom. Serwer odpowiada mi, ze komenda jest nieznana. Serwer jest na Win2000. Czy ktoś ma pomysł jak moge nadac te prawa? Znam admina tego serwera więc moge mu powiedziec zeby ewentualnie on cos zrobil na serwie. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 CHMOD jest chyba poleceniem Linuxowym. Czy taka sama komenda jest na Win2K? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 jest to polecenie unixowe... a jakos musze nadac prawa na win2003... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 strzelam ze probujesz to zrobic przez FTP? wiec moze sprobuj SITE CHMOD <prawa> <plik> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...