hancock Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Mamy z kolesiami siec na 3kompy<<swith<<lucent pipeline(przerobiony na router). Jeden koles ma kompa i ten ruter w domu - i u niego na www.numion.com wychodzi cos okolo 512, a u mnie - mieszkam cos 20m dalej i jak sprawdzam na numion to max 120kbps - CO JEST (oczywiscie wiadomo-sprawdzam to jak nikogo na lanie nie ma) acha - a lan chodzi idealnie !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 podejrzewam ze jednak ktos sciaga na lanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 podejrzewam ze jednak ktos sciaga na lanie ;] Ale sprawdzam wędrówke pakietów - i nic - TYlko jestem ja i dalej max 150kbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 morze masz taki limit ustawiony ?!?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 morze to jest głębokie i szerokie ;] Prawdopodobnie coś jednak ściąga z sieci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidD Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 eee... ja mam neo i w tym teście wychodzi 70-170 kbps :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 nie przejmuj sie tym testem :P wez lepiej sprawdz DuMeter czy jak on sie tam zwal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...