Houlscream Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam zlozylem wlasnie od nowy pc na asrocku 4 extream fx 6300 i mam problem.. wszystko zlozone ladnie pieknie odpala a tu nic.. na wskazniku pokazuje 00 i nawet nie ma tego dzwieku przy odpalaniu Pc ktos wie jak pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 hehe, dobrze ci tak, Pytałeś o rady a i tak kupiłeś to na co miałeś ochotę ;) Procek jest jest obsługiwany od biosu 2.10. Szukaj starszego cpu i rób update biosu. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houlscream Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) czyli mozesz mi powiedziec jakos lepiej co mam zrobic ? jak nawet do biosu sie nie da wejsc? Kupilem to na co bylo mnie stac :D Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Houlscream 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moggus Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 programator eeprom albo serwis komp, gdzie wsadza slabszy proc, odpala kompa i zrobia update biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Nie mogą jeśli nie zrozumiałeś wcześniejszego postu. Mam na myśli fragment Szukaj starszego cpu i rób update biosu. Potrzebujesz natrzepać procesor obsługiwany przez płytę najlepiej od pierwszego biosu. Np. Phenom II, Athlon II. Wkładasz go w płytę, odpalasz, aktualizujesz bios do najnowszej wersji. Wyjmujesz stary procek i wkładasz nabyte właśnie cudo. Więcej pomóc nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houlscream Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 juz szczailem o co chodzi :D o 2 piwa za duzo i za dlugo na nogach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...