d3m0tywator Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Hejjow, nie wiem czy to dobry dzial, ale nic konkretnego w software odnosnie "problemow" nie znalazlem. otóż mam pewnien problem :( Komp swiezo po formacie (przed formatem ten problem też występował) Specyfikacja: -gtx 670 gigabyte -intel i5 2500k -asrock extreme 4 Otóż, przy niektorych tytulach, jak włączam grę (przykład: StarCraft2, Battleforge) kreci mi sie "koleczko" wokol kursora..i nic.. Gra pojawia sie w procesach, ale nie pojawia się w otwartych aplikacjach (ctrl+shift+esc) https://dl.dropbox.com/u/100254861/Jest%20a%20nie%20ma.png Strasznie to upierdliwe ;< Nie moge sobie pograc w ulubione tytuly :) Resety itp nie pomagaja. Jak staram sie odpalic np starcrafta2 to kreci sie kolko kolo kursora i koniec. Nie moge odpalic drugi raz bo jest traktowana jako wlaczona (jest w procesach, musze ja pierw usunac z procesow). Problem wystepuje od momentu gdy kupilem nowy pc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...