Ramgis Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam Zainstalowałem sterowniki 310.70 i po zakończonej instalacji nie było opcji ponownego uruchomienia komputera, a przecież do tej pory w każdej wersji sterowników NVIDIA zawsze było konieczne ponowne uruchomienie. Teraz nie wiem czy wszystko jest w porządku, czy sterowniki dobrze się zainstalowały? Wy też tak macie - prosiłbym Was o odpowiedź w tej sprawie. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Jeżeli wszystko działa to czym się przejmujesz ? Edit: Mam dziwne wrażenie że jak ostatnio instalowałem sterowniki do jakiegoś kompa to nie trzeba było restartu robić. Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 24 Grudnia 2012 przez marcinq123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramgis Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 No niby wszystko jest w porządku. Tylko mnie to zdziwiło bo tak jak napisałem w poprzednich wersjach jednak zachodziła konieczność ponownego uruchomienia. No i ciekaw jestem jak to u Was było? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja musiałem resetować kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 U mnie też był potrzebny restart.Odinstalowałeś poprzednie...mam na myśli wszystko NV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramgis Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Hmm no to ładnie. Sterowniki zainstalowałem na czysty system (Windows 8, GTX 680). Wybrane składniki instalacji to oprócz sterownika: oprogramowanie PhysX i sterownik dźwięku HD. Więc nie instalowałem usługi uaktualnienia i sterowników 3D. Dodam, że z NVIDIĄ jestem związany od ładych kilku lat, więc sterowników też się nainstalowałem ale pierwszy raz spotkałem się z takim przypadkiem. Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wybierz opcję czysta instalacja to będzie się ponownie uruchamia przed i po instalacji. Z drugiej strony nie rozumiem co za problem. Tapatapatap i9001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 U mnie przy czystej instalacji również obyło się bez restartu - wszystko śmiga, widać zieloni coś w sterownikach pozmieniali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 U mnie byl restart. Instalowalem 3x aby sprawdzic i za kazdym razem byl. Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramgis Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 No najwyraźniej coś pozmieniali w tej kwestii. Być może dotyczy to tylko Windowsa 8. Na jakim systemie mieliście konieczny restart? kaijitsu aż 3 razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 U mnie nie wołał. Ale instalacja jakaś dziwna - wcześniej ekran gasł na kilka sekund, teraz na prawie minutę. Do tego pc speaker zaczął wydawać jakieś jęki :P Instalowałem bety oraz pełną - to samo. Poza tym wszystko gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miomol Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Instalowałem na 8400GS - nie trzeba było restartować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 ... Jeśli w systemie nie ma żadnych sterowników (Standardowa karta graficzna VGA), to po instalacji wymagany jest restart. Jeśli wgrane są jakiekolwiek (Microsoft Corp., starsze itp.) to wymagany nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qur..aK Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Zle usunales sterowniki! Tryb awaryjny i odpalasz - Driver Cleanera- Driver Sweepera-restart-CCleaner i najlepiej jesze IObit Advanced SystemCare Pro bo kazdy z nich cos znajdzie! Oczywiscie jak Geforce to tylko http://www.tweakforce.com/ ! Wylacz podpis cyfrowy sterownikow jak isntalujesz modowane stery! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...