maqes Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam dałem sobie za dużą częstotliwość odświeżania monitora i po strcie komputera jest czarny ekran, tzn. najpierw są wyświetlane jakies duperele, potem znika obraz, ale dźwięk jest. Jak zmienić częstotliwość odświeżania w trybie awaryjnym, dodam że próbowałem już ustawiać najmniejszą rozdzielczość ale nic nie dało. Pilnie potrzebuję rozwiązania jeszcze na dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 W Panelu ustaw mniejszą czestotliwość odświeżania na 60 Hz.Podaj jaką masz katrę graficzną lub monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqes Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 W trybie awaryjnym inaczej zmienia się częstotliwość, niż w normalnym. Windows 7,Nvidia geforce 9600 gt, monitor to w zasadzie telewizor Samsung, modelu nie znam, ale wiem, że nie wyciąga więcej niż 75 Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...