Duch23 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam ostatnio kupiłem Tv Samsung UE40ES6800 i Tablet Shiru shogun 10, chodzi mi głównie o korzystanie ze Smart Tv w telewizorze(ale i w tablecie też) i do tego potrzebuję jakieś klawiatury bezprzewodowej z touchpadem na allegro znalazłem kilka klawiatur ale sprzedawcy nie wiedzą czy będą działać więc chciałbym się dowiedzieć która jest najlepsza do TV i tableta. Klawiatura bezprzewodowa Logitech K400 Touchpad (287951954 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Klawiatura Bezprzewodo. MINI TRACKBALL *OD RĘKI*FV (2868426436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bezprzewodowa Klawiatura MEASY SMART + AIR MOUSE (2870336975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. NOWA MINI KLAWIATURA BEZPRZEWODOWA RII BLUETOOTH (2889122334) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. KLAWIATURA 2,4GHz DO TABLETA LAPTOPA PC SONY PS3 (2877961854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...