dominik0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam, kupiłem dysk SSD pod system i chcialem zainstalowac windowsa 7 na niego wczesniej wszystko znajdowalo sie na HDD i zastanawiam sie co zrobic aby wlaczal sie bo teraz mam do wyboru po wlaczeniu windows 7 i windows 8. Po wybraniu windows 7 pojawia sie blad a przy windows 8 wlacza sie normalnie ale jest na HDD. W biosie nic nie zmnienilem. Zalezy mi zeby nie formatowac wszystkich partycji jezeli jest konieczne formatowanie. Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 (edytowane) A może być napisał łaskawie jaki błąd wyskakuje? Jaki dysk SSD? Jaka płyta główna? Rozumiem że windows 7 już zainstalowałeś na ssd i masz do wyboru na starcie którego systemu chcesz uzywać? Edytowane 25 Grudnia 2012 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Temat zamkniety poradzilem sobie sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...