a_n_y Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 znajoma ma taka grafe i zamieza kupic sobie nowy monitor jakas 19" tylko niewiem czy jej grafa da rede, z jakas wysoka rozdzielczoscia. Wiec jaka jest max rozdzielczos dla tej karty przy dobrej jakosci wyswietlanego obrazu?? a i jeszcze jaka 19' najlepiej do tej konfiguracji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 http://www.matrox.com/mga/products/mill_g4...00/features.cfm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ok cyferki git a w praniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Jakośc obrazu z kart matroxa nic nie przebije - ATI i nVidia sie chowaja. Nawet laciwy jooz g400 ma spoko jakosc, ale do gierek sie jooz nie nadaje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grow Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 mam monitor 19" i matroxa g400, wydajnosc na poziomie TNT2, do gier sie nie nadaje ale jesli chodzi o jakosc obrazu nie znajdziesz lepiej, chyba ze matroxa parnhelie ale to koszty. Polecam zastosowanie kabla sygnalowego BNC, jesli chodzi o rozdzielczosci powyzej 1024x768. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja mam gf2 mx 400 galaxy i nawet jak wloze starego matroxa millenium 2 to widac roznice jakosci nawet na lipnym monitorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Potwierdzam jakość świetna, miałem matroxa G200, szybkie to nie było ale co do jakości obrazu nie można mieć zastrzeżeń, w g400 i g450 jakość jest jeszcze lepsza dzięki większemu ramdacowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Juz nie wspominajac o zaletach DH :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 A w Matroxie Parhelia to nawet TH (trzy monitory), na czymś takim musi być niezły odjazd w grach. Pomarzyć można. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zobaczcie tego matroxa http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4016 16 monitorow !!!! Ale cena odstrasza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zobaczcie tego matroxa http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4016 16 monitorow !!!! Ale cena odstrasza :) heh fakt troche droga :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jak ktoś ma (na) 16 monitorów to znajdzie i kase na taką karte. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 niezle a jaki doradzicie monitorek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 zgadzam sie z tym ze jakosc obrazu na kartach matroch jest bardzo dobra, chyba najlepsza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2614 dobry monitorek czy tandeta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3579 ten wyglada ciekawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 mam mniejszy model tego neca i jestem zadowolony ( oczywiście wolałbym Eizo, ale mnie niestać) ( ostatnio dość często na forum pojawiają sie te monitory). mają maskę szczelinową ( diamondtron, taki odpowiednik trinitrona) czyli coś co jest warte uwagi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 mam taki troche ponad tydzien monitor jest full wypas :-) Sliczne kolory, ostry obraz :-) dla mnie miodzio :-) Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ja pozostaję przy moim philipsie. nie widziałem jeszcze 17' z lepszym obrazem. oczywiście ostatnio nie szukam bo jestem zadowolony ale każdy LG i wiele innych odpadają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...