CriXu Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam, Mam dzis problem z telefonem, 3 dni lezal nie uzywany a jak go wzialem dzis do pracy to mi sie zwiesil i juz nie moglem go wlaczyc. Telefon po wlaczeniu wyswietla logo i na tym sie konczy, dalej juz nie wstaje. Probowalem odpaic go awaryjnie ale tez sie wiesza i nie idzie. W ostatnich dniach nic nie bylo instalowane, wiec raczej nie wiem co moze byc przyczyna. Jakies propozycje, jak go odpalic? moze da sie podlaczyc do kompa i cos z tym zrobic? Mam jeszcze gwarancje. ale chcialbym sprobowac sam go jakos postawic na nogi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Podłącz pod ładowarkę i zobacz, czy się coś zmieni. Wątpliwe, jeśli gwarancja jest ważna, to nie knuj nic sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 podlaczam ladowarke i pojawia sie ikonka baterii ale inna niz zwykle ze laduje, tutaj tak jakby z ikonka odswiezania itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jesli nie zalezy Ci na danych (tych, ktore nie sa na pamieci zewnetrznej) to mozesz odpalic w recovery (trzymac volume up, home i power - ostatnie puscic jak zobaczysz logo), zrobic wipe/reset i miec nadzieje, ze na tym sie skonczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Kilka dni temu też miałem problem ze swoim. Naładował się do 100% i się uceglił ^^ pomogło wyjęcie na chwilkę baterii i ponowne włożenie Anyway, jeżeli telefon nie jest nowiutki to bym nic nie kombinował i oddał na gwarancję, może nowy dostaniesz. Ostatnio jakoś nikomu nie opłaca się naprawiać sprzętu ;) Edytowane 30 Grudnia 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 niestety padla pamiec wewnetrzna, wiec juz tylko serwis go czeka :/ dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...