ostryb Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Mam problem z myszką. U kumpla przed świętami stawialiśmy system żeby śmieci nie było i wkładaliśmy dysk SSD. Był podłączony pod telewizor 50cali i myszka działała bez problemu, tzn reagowała szybko. Na święta synek podłączył pod swój telewizor 32cale LG full HD 400MHz. Myszka działa z dużym opóźnieniem. Wszedłem w kontrol panel znalazłem ustawiania myszy i przestawiałem szybkość na max-a i lekka poprawa ale nadal się nie da grac. Wczoraj zainstalowałem programy od Alienware i nic. Sterowniki najnowsze. Sprzęt Alienware Aurora 4. Dostałem info ze problemem może być telewizor, jak tak to czy jest jakiś sposób żeby zadziało czy wymiana na monitor PC Podłączyłem 3 myszki 1 Oryginalna myszka Aliena. 2 Microsoft wireless Mouse. 3 G 700 i na wszystkich to samo. Pozdrawiam Ps. Jest to mój pierwszy post wiec należy się przedstawić. Jestem osobnikiem płci męskiej, lat 36lat. Obecnie zamieszkuje w UK. Zawód kierowca ciężarówki. Jestem z natury pokojowo nastawiony do życia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...