PitBull_bb Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 czesc (mam nadzieje ze nie rozpetam nastepnej wojny) no ja jush zgluplem totalnie mam zamiar wyminic swoja stara plyte ASUS'a A7V333 RUF na cos na NForce 2 do wyboru po przeczytaniu testow i takich tam zostal mi Asus A7N8X nForce2-ST Deluxe, Abit NF7-S nForce2/SATA/DDDR oraz Soltek SL-75FRN-RL Raid tyle recek jush przeczytalem ze nie wiem co wybrac widzialem przyklejone posty z poradami itp. jush bylem pewny ze wezme Soltec;a na 99,9% i jednak nadal mam watpliwosci czy to dobry wybor i nie bedzie ZONK'ow na plycie bedzie dzialal: AXP 1700 0,13 RAM: 256MB 333 noname oraz 256MB Kingston GF2 MX400 64 (radek 9500pro cooming soon) karta tv pixelview playtvpro dysk Quantum Fireball 20GB :) TEAC 241240 pliss poradzcie cos mam czas do poniedzialku wtorku plyty moga miec sata raidy i takie tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitBull_bb Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 shit nie zauwazyle ze troche nizej jest prawie taki sam post sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Na ten temat już chyba wszystko zostało napisane. Szukaj!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 polecam ECS'a...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=34941 ludzie troche wiecej inicjatywy :evil: co do tego czy wszystko bedzie chulac to mozesz miec problem z ramami dwie rozne kostki i na dodatek bardzo rozniacych sie firm jedna musialbys wymienic bo w dualu bedziesz miec na 99% problemy p.s. co to za firma soltec :? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ja mam ECS L7S7A2 i mogę go polecić innym. płytka spoxowa, spisuje się super. koszt : 150zł (100 czytnik :) ), nforce2 najtańszy jest droższy o 200zł :!: . więc jeśli fumfel pisał to ironicznie to nie ma racji, jesli nie to tylko tak informacyjnie niech to będzie. ECS nie jest zły, szczególnie ten model. sam miałem abita ale się przemogłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Polecam Abita FULL WYPAS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...