dziemit Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam Mam małe pytanie. Czy istnieje możliwość podłączenia 2 kart graficznych takich jak GeForce GTX680 i Quadro4000. Chce tak podłączyć karty aby podczas włączania komputera wybrać na której będę pracował, a która zostanie wyłączona. Oczywiście jedna karta będzie podłączona do jednego monitora, a druga do innego monitora. P.S. Podczas odpowiedzi proszę o wyrozumiałość Z góry dziękuję za informację Pozdrawiam Dziemit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) raczej nie ma takiej opcji, poza tym jaki to ma sens? Domyślam się, że jedna karta do gier a druga do pracy? Edytowane 29 Grudnia 2012 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Możesz pracować na dwóch , ale jednocześnie Edytowane 29 Grudnia 2012 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziemit Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Z tego co mi wiadomo (ale mogę się mylić) to jednocześnie nie można z nich korzystać bo jeden to Kepler a drugi to Cuda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Z tego co mi wiadomo (ale mogę się mylić) to jednocześnie nie można z nich korzystać bo jeden to Kepler a drugi to Cuda Kupować profesjonalną kartę i nie wiedzieć co się kupuje... Ciekawe podejście. Możesz z nich korzystać jednocześnie. Możesz korzystać z GF570 i GTX680. Powiem więcej, możesz nawet korzystać jednocześnie z karty AMD i Nvidia na tym samym kompie. Kepler też ma CUDĘ. Może warto poczytać: http://www.nvidia.com/object/cuda_home_new.html Odpowiednik AMD to OpenCL(zresztą nvidia też to ma). Pzodrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...