kupon Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Tak jak w temacie ,program Avast łączy się z internetem przez modem Huawei 173 u-2 w sieci Aero2 parę sekund,wyświetlając mi po pewnym czasie,że jest niezaktualizowany.Nie mam takich problemów z innymi programami np. Revo lub Windows Update.Wszystko jest pobierane z sieci i programy się aktualizują.Mam WinXP SP3. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez kupon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masters Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 A jak z zasięgiem, jeżeli jest zbyt słaby to masz przyczynę problemu. Z tego co wiem Aero nie oferuje jakiś nadzwyczajnych transferów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupon Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 internet ma połaczenie z moim komputerem tylko Avast nie pobiera w całości bazy wirusów.przerywa po paru sekundach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...