Drake1337 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam, interesuje mnie cena jaką mogę dostać za poniżej przedstawiony zestaw komputerowy. CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHZ @ 3.03 GHZ GPU: Evga GTX 280 RAM: Kingston HyperX 1600mHz 2x 4Gb MOTHERBOARD: Asus P5E3 Intel X38 HDD: 500Gb Seagate Barrcuda Obudowa: Antec Three Hundred Zasilacz: Model nieznany, brand: Antec 650W Do tego monitor Hyundai 24', Logitech G15, Razer Naga i podkładeczka Steel Series, standard, czarna rozmiar S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, interesuje mnie cena jaką mogę dostać za poniżej przedstawiony zestaw komputerowy. www.allegro.pl . W czasie pisania tego postu znałbyś minimalną i maksymalną cenę jaką możesz wziąć za ten zestaw Edytowane 2 Stycznia 2013 przez michalelo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...