harry Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Bardzo chetnie tylko niech mi najpierw ktos powie jak tu sie wkleja screeny bo nie wiem :( Ps. Narazie wyjezdzam a wiec piszcie jak by co na forum, a ja za tydzien sie odezwe i odpisze na wszystkie wasze posty :) . Pozdrawiam Harry! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 duze znajdziesz tez na http://niemczuk.republika.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 on i tak nic z tego nie skoom'a 8O bo jak juz ma problemy z U to z malowaniem to juz w ogole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 z jakim U??? jak chcesz dac oprazek to musisz go najpier umiescic na jakims serwerze, a dopiero potem na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 [harry] Paszczu jak bys chcial wiedziec to komp w podpisie to m-u-j rzeczywisty komp, a ten 2 to m-u-j stary komp. M-u-j kumpel kupowal razem ze mna i kupilismy takie same kompy 2.5 roku temu, (okolo) a wiec nie jestesm zadnym OSZUSTEM, poprostu dalenm w podpisie m-u-j lepszy komp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 czekamy na testy, jak nie masz serverka czy cos to poslij mi je na maila harry - raven155@tenbit.pl BTW, dlaczego krecisz durona a nie tego pentiaka 3.06GHz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 [harry] Paszczu jak bys chcial wiedziec to komp w podpisie to m-u-j rzeczywisty komp, a ten 2 to m-u-j stary komp. M-u-j kumpel kupowal razem ze mna i kupilismy takie same kompy 2.5 roku temu, (okolo) a wiec nie jestesm zadnym OSZUSTEM, poprostu dalenm w podpisie m-u-j lepszy komp juz kumam z jakim U :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 [harry] Paszczu jak bys chcial wiedziec to komp w podpisie to m-u-j rzeczywisty komp, a ten 2 to m-u-j stary komp. M-u-j kumpel kupowal razem ze mna i kupilismy takie same kompy 2.5 roku temu, (okolo) a wiec nie jestesm zadnym OSZUSTEM, poprostu dalenm w podpisie m-u-j lepszy komp juz kumam z jakim U :lol: :lol: :lol: z takim : u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 moj duron wstawal na 1050 ale nie wiem do konca co sie sypie jezeli nie procek to pamieci w koncu mam SDR i tak sie ciesze ze mam stable 950. No i moje chlodzenie (titan) pozostawia duzo do zyczenia... ale nie bede meczyl juz tego proca w najblizszym czasie postaram sie go zmienic ;) co do tematu IMHO harry (bez obrazy) jestes zwyklym dzieciakiem ktory mysli ze jak sobie strzeli podpis z kosmosu to zaimponuje innym... zaloze sie ze jedziesz na tym duronku 850 z 2MX a konfig z podpisu jest jedynie w strefie marzen (BTW jak juz chciales sie pochwalic to zamiast tego GF 4 Ti mogles sobie napisac Radeona 9800 Pro :P )... oczywiscie moge sie mylic ;) jezeli nie mam racji to goraco przepraszam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 GFrucela grubo sie mylisz to jest moj rzeczywisty komp. Mam go dlzatego ze muj stary pracuje w policji na wysokim stanowisku i troche zarabia, a wiec mi go kupil za moje dobre osiagi w szkole itp. Jeszcze raz powtarzam to jest muj rzeczywisty Komputer. Ps. Niemiec dzieki za zdjecie, jak nie skumam jak je polaczyc to asie spytam kuzynka, on na 100% bedzie wiedzial ;) Pozdrawiam Harry! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 GFrucela grubo sie mylisz to jest moj rzeczywisty komp. Mam go dlzatego ze muj stary pracuje w policji na wysokim stanowisku i troche zarabia, a wiec mi go kupil za moje dobre osiagi w szkole itp. Jeszcze raz powtarzam to jest muj rzeczywisty Komputer. Pozdrawiam Harry! :) 1. moj sie pisze przej Ó 2 moj stary tez pracuje w Policji, tez "troche" zarabia a kompa mam jakiego mam, no chyba, ze twoj staruszek jest komendantem miejskim lub wojewodzkim :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 moj s.p. duron 900 max stabilnie chodzil na 7,5x150, niestety niedokladnie zapialem radiator i wszystkie mhz ulotnily sie pozostawiajac dosc mily zapach;) wzialem teraz d1200, narazie spokojnie bo musze projekt dokonczyc, ale juz nie dlugo zobacze co on potrafi. PS: ma ktos takiego na forum i na ile mu poszedl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 moj s.p. duron 900 max stabilnie chodzil na 7,5x150, niestety niedokladnie zapialem radiator i wszystkie mhz ulotnily sie pozostawiajac dosc mily zapach;) wzialem teraz d1200, narazie spokojnie bo musze projekt dokonczyc, ale juz nie dlugo zobacze co on potrafi. PS: ma ktos takiego na forum i na ile mu poszedl? yotomeczek mial 1200 i puscil go prawie na 1600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 mój Duron 750 to narazie na 1001 wykręcilem :) 182x5.5 na 1.9, temperaturka jak narazie nie pzrekroczyla 45 C to pewnie da sie wiecej zobaczymy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zergmx Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Siema chlopaki jestem tu nowy ;)) (skad ja to znam) Borykam sie z pewnym problemem chodzi o to ze jeste posiadaczem durona 1,3ghz (morgan) ecs k7s5a i 256 sdram no name ;/ chcialbym ta calosc jakos krecic tzn chodzi o porcesor szukalem w wielu miejscach pomocy ale jej nie znalazlem bardzo ucieszyl mnie post ze duron 1200 kreci sie prawoe do 1600 supcio moze z moim sie tez uda chlodzenie mam CoolerMastera z box od Duronka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Siema chlopaki jestem tu nowy ;)) (skad ja to znam) Borykam sie z pewnym problemem chodzi o to ze jeste posiadaczem durona 1,3ghz (morgan) ecs k7s5a i 256 sdram no name ;/ chcialbym ta calosc jakos krecic tzn chodzi o porcesor szukalem w wielu miejscach pomocy ale jej nie znalazlem bardzo ucieszyl mnie post ze duron 1200 kreci sie prawoe do 1600 supcio moze z moim sie tez uda chlodzenie mam CoolerMastera z box od Duronka Nie licz na to, nie na tej plycie i nie z Sdramami chyba że nie przeraża cię lutowanie płyty i cięcie mostków na procu. Bez tego wyciągniesz może z 1250Mhz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...