tomekaa Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Kiedy ta książka będzie w sprzedaży w Polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Nigdy pał....o. :twisted: :twisted: :twisted: Książka dla frajerów nieprwdaż. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 h.... ci w dupe, frajerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 poczytał byś sobie poradnik admina linuxa ( około 600 stron interesującej lektury ) niż książeczkę dla niedorozwiniętych bahorów :!: boże - co za dzieciak !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ale wymieniacie grzecznosci ;) w polsce mozna na razie kupic wersje angielsko jezyczna polsko jezyczna bedzie za rok {info z Radio Zte :P} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ale ty masz problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 :evil: SPOKOJNIE bo sie bany posypia jak nic :!: jak kogos nie kreca takie ksiazki nie ma obowiazku sie wypowidac a tym bardziej bluzgac :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 no dobrze muwisz benek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 h.... ci w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, frajerze Ja nie czytam frajerskich ksiąg czarodzieju. Po co ci ten EPOX nie możesz sobie go wyczarować. :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ha ha ha ale ty smieszny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 kupiłem sobie wczoraj okrągłe okulary i pelerynę -> wszyscy moi kumple mi zazdroszcą, nawet dzieci sąsiadki. mam 26 lat i od wczoraj mam około 30 nowych przyjaciół w wieku około 8 lat -> jestem szczęsliwy !!! BTW: nei jestem dyrygentem ( nei wiem jak to siem pisze bo pani od potera nigdy nei używała tego słowa ) w poznańskich słowikach, poprostu kocham harrego. czasami tylko w wyjątkowych okolicznościach czytam inne pozycje ale obiecuję poprawę :roll: benek: ban za mojego ulubieńca ? to nei fair :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 kupiłem sobie wczoraj okrągłe okulary i pelerynę -> wszyscy moi kumple mi zazdroszcą, nawet dzieci sąsiadki. mam 26 lat i od wczoraj mam około 30 nowych przyjaciół w wieku około 8 lat -> jestem szczęsliwy !!! BTW: nei jestem dyrygentem ( nei wiem jak to siem pisze bo pani od potera nigdy nei używała tego słowa ) w poznańskich słowikach, poprostu kocham harrego. czasami tylko w wyjątkowych okolicznościach czytam inne pozycje ale obiecuję poprawę :roll: benek: ban za mojego ulubieńca ? to nei fair :lol: Dobry tekścior nie wymyślił bym lepszego. :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 angielsko jezyczna stoi cos ponad 100 zetow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Brakuje tylko fana Wiśniewkiego :? :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ja już mam w pedefie, jak ktoś kce, to podeślę :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja nie czytam frajerskich ksiąg czarodzieju. :twisted: :twisted: :twisted: sam jestes frajer a raczej mugol! :lol: ja tam jestem prawdziwym potteromaniakiem-mimo swoich lat a ktos kto nie czytał bądź czytał a nie rozumie -morda w kubeł i czytac harleqina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 :?: ludzie czy Wy macie jakies kompleksy z dziecinstwa albo stany lekowe :?: jezeli tak radze sie udac do psychologa/psychiatry bo to tylko moze sie poglebiac w przyszlosci i bedziecie jeszcze bardziej znerwicowani/zestresowani :P IMO szkoda zdrowia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 szkoda słów.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 kupiłem sobie wczoraj okrągłe okulary i pelerynę -> wszyscy moi kumple mi zazdroszcą, nawet dzieci sąsiadki. mam 26 latquote] no to jestes zajebisty 26 lat i tak bluzgasz na forum stary gdzie cie rodzice wychowakli ?? Jak nielubie Harrego Pottera to po co piszesz w tym topicu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Kiedy ta książka będzie w sprzedaży w Polsce w polskim przekładzie dopiero w styczniu pr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja nie czytam frajerskich ksiąg czarodzieju. :twisted: :twisted: :twisted: sam jestes frajer a raczej mugol! :lol: ja tam jestem prawdziwym potteromaniakiem-mimo swoich lat a ktos kto nie czytał bądź czytał a nie rozumie -morda w kubeł i czytac harleqina Sam jesteś mugol HARRY harleqin od tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jest PEWNIE STO RAZY LEPSZY. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Sam jesteś mugol HARRY harleqin od tego <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jest PEWNIE STO RAZY LEPSZY. :twisted: no comments ps.nie ma to jak ciekawy i rzeczowy argument-chylę czoło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 myslalem tak samo jak Wy, dopoki znajoma mi nie wcisnela ksiazki w lapy. przeczytalem i nie powiem.... ksiazka mi sie spodobala. teraz czekan na nastepna czesc :!: btw, z tego co slyszalem to moze sie do listopada uwina, ale cos watpie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 e tam kapusta sadzicie poterosmierdziaki :P jak mozecie to czytac. nie lepiej tolkiena ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> w lapy, albo sapkowskiego:?: albo nawet instrukcje od mikrofalowki ?? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 przeczytalem pierwsza czesc i nie spodobalo mi sie :S wole inne ksiazki, a w szczegolnosci Prachetta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Bosh, co tu sie dzieje :!: :?: Na ogol jest spokojnie i nawet czasami kulturalnie ( ;) ), a tu nagle topic w pole bitwy sie zamienia, leca wyzwiska i w ogole..... I to z jakiego powodu? Eeech, zastanowcie sie co robicie :? :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 e tam kapusta sadzicie poterosmierdziaki :P jak mozecie to czytac. nie lepiej tolkiena ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> w lapy, albo sapkowskiego:?: albo nawet instrukcje od mikrofalowki ?? 8) uwierz ze przeczytalem wszystko co tu podales..... ale wole potera, potem tolkien, instrukcja od mikrofalowki a na koncu sapkowski (nie lubie go) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 uwierz ze przeczytalem wszystko co tu podales..... ale wole potera, potem tolkien, instrukcja od mikrofalowki a na koncu sapkowski (nie lubie go)czytalem, bardzo ciekawa fabula :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 uwierz ze przeczytalem wszystko co tu podales..... ale wole potera, potem tolkien, instrukcja od mikrofalowki a na koncu sapkowski (nie lubie go) czytalem, bardzo ciekawa fabula :roll:E tam, nie znacie sie, najlepsza jest ksiazka telefoniczna - ilu bohaterow! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 uwierz ze przeczytalem wszystko co tu podales..... ale wole potera, potem tolkien, instrukcja od mikrofalowki a na koncu sapkowski (nie lubie go) czytalem, bardzo ciekawa fabula :roll:E tam, nie znacie sie, najlepsza jest ksiazka telefoniczna - ilu bohaterow! :lol: ale niestety zero akcji :( jak ktos bedzie mial ta ksiazeczke w PDFie to niech podesle, bo braciszek mnie meczy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...