Skocz do zawartości
tomekaa

Harry Potter i zakon feniksa

Rekomendowane odpowiedzi

kupiłem sobie wczoraj okrągłe okulary i pelerynę -> wszyscy moi kumple mi zazdroszcą, nawet dzieci sąsiadki.

mam 26 lat i od wczoraj mam około 30 nowych przyjaciół w wieku około 8 lat -> jestem szczęsliwy !!!

BTW: nei jestem dyrygentem ( nei wiem jak to siem pisze bo pani od potera nigdy nei używała tego słowa ) w poznańskich słowikach, poprostu kocham harrego. czasami tylko w wyjątkowych okolicznościach czytam inne pozycje ale obiecuję poprawę :roll:

benek: ban za mojego ulubieńca ? to nei fair :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupiłem sobie wczoraj okrągłe okulary i pelerynę -> wszyscy moi kumple mi zazdroszcą, nawet dzieci sąsiadki.

mam 26 lat i od wczoraj mam około 30 nowych przyjaciół w wieku około 8 lat -> jestem szczęsliwy !!!

BTW: nei jestem dyrygentem ( nei wiem jak to siem pisze bo pani od potera nigdy nei używała tego słowa ) w poznańskich słowikach, poprostu kocham harrego. czasami tylko w wyjątkowych okolicznościach czytam inne pozycje ale obiecuję poprawę :roll:

benek: ban za mojego ulubieńca ? to nei fair :lol:

Dobry tekścior nie wymyślił bym lepszego. :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie czytam frajerskich ksiąg czarodzieju.

:twisted:  :twisted:  :twisted:

sam jestes frajer a raczej mugol! :lol:

ja tam jestem prawdziwym potteromaniakiem-mimo swoich lat

a ktos kto nie czytał bądź czytał a nie rozumie -morda w kubeł i czytac harleqina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:?:

ludzie czy Wy macie jakies kompleksy z dziecinstwa albo stany lekowe :?: jezeli tak radze sie udac do psychologa/psychiatry bo to tylko moze sie poglebiac w przyszlosci i bedziecie jeszcze bardziej znerwicowani/zestresowani :P IMO szkoda zdrowia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam 26 latquote]

no to jestes zajebisty 26 lat i tak bluzgasz na forum stary gdzie cie rodzice wychowakli ??

Jak nielubie Harrego Pottera to po co piszesz w tym topicu ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie czytam frajerskich ksiąg czarodzieju.

:twisted:  :twisted:  :twisted:

sam jestes frajer a raczej mugol! :lol:

ja tam jestem prawdziwym potteromaniakiem-mimo swoich lat

a ktos kto nie czytał bądź czytał a nie rozumie -morda w kubeł i czytac harleqina

Sam jesteś mugol HARRY harleqin od tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jest PEWNIE STO RAZY LEPSZY. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myslalem tak samo jak Wy, dopoki znajoma mi nie wcisnela ksiazki w lapy. przeczytalem i nie powiem.... ksiazka mi sie spodobala. teraz czekan na nastepna czesc :!:

btw, z tego co slyszalem to moze sie do listopada uwina, ale cos watpie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam kapusta sadzicie poterosmierdziaki :P jak mozecie to czytac. nie lepiej tolkiena ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> w lapy, albo sapkowskiego:?: albo nawet instrukcje od mikrofalowki ??

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bosh, co tu sie dzieje :!: :?: Na ogol jest spokojnie i nawet czasami kulturalnie ( ;) ), a tu nagle topic w pole bitwy sie zamienia, leca wyzwiska i w ogole..... I to z jakiego powodu? Eeech, zastanowcie sie co robicie :? :? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam kapusta sadzicie poterosmierdziaki :P jak mozecie to czytac. nie lepiej tolkiena ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> w lapy, albo sapkowskiego:?: albo nawet instrukcje od mikrofalowki ??

8)

uwierz ze przeczytalem wszystko co tu podales..... ale wole potera, potem tolkien, instrukcja od mikrofalowki a na koncu sapkowski (nie lubie go)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uwierz ze przeczytalem wszystko co tu podales..... ale wole potera, potem tolkien, instrukcja od mikrofalowki a na koncu sapkowski (nie lubie go)

czytalem, bardzo ciekawa fabula :roll:
E tam, nie znacie sie, najlepsza jest ksiazka telefoniczna - ilu bohaterow! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytalem, bardzo ciekawa fabula :roll:
E tam, nie znacie sie, najlepsza jest ksiazka telefoniczna - ilu bohaterow! :lol:

ale niestety zero akcji :(

jak ktos bedzie mial ta ksiazeczke w PDFie to niech podesle, bo braciszek mnie meczy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...