Tomken Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam, Mam oto taki problem, że komputer nie wyświetla obrazu na monitorze. Wszystko jest dobrze podłączone a monitor jest sprawny. Potrzebuję szybko to naprawić ponieważ mam na komputerze zapisane dokumenty. Nie byłoby problemu gdyby istniała jakaś możliwość na przeniesienie tych plików z dysku komputera na pendrive. Komputer normalnie chodzi tylko nie ma obrazu. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriian Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Może masz możliwość podłączenie telewizora pod pc? Wtedy mógłbys skopiować te pliki na pendrive. Co do usterki to przez jakie złącze podłączasz komputer, masz jakąś inną możliwość podłączenia, sprawdziłeś czy kabel nie ma uszkodzonych złącz, dlaczego jesteś pewien że monitor jest sprawny? Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Adriian 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomken Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Monitor wydaje się sprawny ponieważ po odpięciu kabla pokazuje: "no signal". Mogę spróbować podłączyć do innego monitora, podłączam przez d-sub ponieważ to stary komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriian Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Jeśli przy innym monitorze obraz się nie wyświetli jest to wina karty graficznej, jeśli tak to masz uszkodzony kabel lub złącze monitora. Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Adriian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Podaj łaskawie konfigurację komputera. Postaramy się coś zaradzić. Przeczytaj http://forum.purepc.pl/topic/240839-co-robic-gdy-nie-wlacza-sie-monitor/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...