Carry Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mam zamiar kupić komputer do 2,5 tysięcy złotych i znalazlem taką ofertę na allegro, prosiłbym was o ocenienie tego zestawu oraz jeżeli dobrze wypadnie o wybór obudowy, bo przypuszczam, że wygląd się nie liczy. Komputer będzie używany głównie do grania. Dodam, że zależy mi na tym, aby komputer był już złożony, więc wypisanie gotowego zestawu mi nie pomoże. Przepraszam za kłopot oraz z góry dziękuję za jaką kolwiek pomoc. http://allegro.pl/rycerz-core-i5-3470-4x3-6ghz-8gb-gtx660-2gb-1500gb-i2896328149.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kmil8 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Ofertą z alledrogo mówimy NIE! Wiesz, że w sklepach internetowych jest opcja złożenia? Złożyłem ci taki oto zestaw, musisz po prostu znaleźć te rzeczy w jakimś sklepie internetowym i dodać do koszyka: (np. morele.net , agito.pl , techplanet.pl) Pamiętaj aby dodawać montaż elementów do koszyka. XfX Core 450W powinien wystarczyć? Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Kmil8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carry Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) ok, to spróbuję zrobić tak jak polecasz, tylko powiedz mi co z tym zasilaczem, bo ja sie nie znam Co by było gdybym wziął karte 2gb? Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Carry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kmil8 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Właśnie też nie wiem, musi się wypowiedzieć ktoś bardziej obeznany. Wydaje mi się, że wystarczy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carry Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 pytam ponieważ zostało mi trochę budżetu, a na 2gb było by w sam raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDFSQ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) no way , zamiast atiego weź http://www.gral.pl/G... PCI-E_247.html a ogółem mam konfiguracje tylko ona jest droższa trochę od tego o 435 zł Edytowane 5 Stycznia 2013 przez XDFSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carry Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Zestaw PC.bmp Na podstawie wyższego zestawu, skomponowałem inny i prosiłbym o opinie. Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Carry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kmil8 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Widzę, że składasz w morele więc nie zapomnij o tym: Nasze zestawy składamy na bazie oferty sklepu internetowego Morele.net. Każdy użytkownik PurePC.pl do zamówienia powyżej 1500 zł otrzyma usługę złożenia zestawu komputerowego za 1 zł oraz wysyłkę gratis lub pendrive oraz wysyłkę gratis. Aby skorzystać z promocji należy: Umieścić w koszyku produkty wraz z usługą montażu i w polu „Wpisz kod promocyjny” wpisać: W3FHN58JFW. Koszty wysyłki oraz cena montażu zostaną zmienione automatycznie. Umieścić w koszyku produkty oraz pendrive i użyć kodu: LP4VT3IVI0 W przyszłości przyda ci się dodatkowe 4gb ramu. Zestaw jest dobry. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carry Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) tak, ale kupuje 2x 4gb A nie macie żadnych wątpliwości co do mocy zasilacza? (Co do tych kodów postaram się to zrobić, ale nie wiem czy to znajdę.) Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Carry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kmil8 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 To weź te: http://www.morele.net/pamiec-good-ram-gr1333d364l9-8gdc-312401/ Zaoszczędzisz ~15zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carry Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 dobra zaraz to wprowadze, z tego co widze tu 15 złotych, tam 1zł za złożenie i dodatkowo wysyłka za darmo. Trochę się tego uzbiera. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...