Skocz do zawartości
szmuraj

Zestaw komputerowy do 6000 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam prubuję skompletować zestaw za 6000 zł będzie służył do gier i pracy więc musi być wydajny CPU i5/i7 RAM 8+ GB obudowa z USB 3.0 monitor TV myszka i słuchawki. Ważne aby pobierał jak najmniej prądu i był cichy. Monitor 27". Czy chłodzenie wodne jest mniej prądożerne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Intel Core i5-3570

MSI B75A-G43

8GB DDR3 1600MHz

MSI GeForce GTX 660 Ti 2GB DDR5 (N660Ti PE 2GD5/OC)

Samsung 840 250GB

WD Green 1TB

DVD-RW

SilentiumPC Regnum L50

BeQuiet E9-CM 580W (80+ Gold)

+ LG 27" z tunerem TV + jakieś słuchawki ~100zł + mysz ~100zł i mamy ~5650zł;

Pytanie czy faktycznie aż tak mocny sprzęt będzie potrzebny, w grach owszem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Max 200 słuchawki i 300 mysz pytam się gdyż tak naprawdę pierwszy raz będę kupował a nie każdą myszkę można pomacać a słuchawki trzeba kilka godzin potrzymać na uszach a oddać nie zawsze można

Z myszek podoba mi się w wyglądzie alinware ale ciut droga a słuchawki gemis geming covimave 7 1g700 ale to tylko wiedza z gazet i na oko.

Edytowane przez szmuraj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze słuchawek wiele osób poleca te http://www.morele.net/sluchawki-creative-hs-800-fatality-gaming-51mz0310aa001-138470/ Sam chciałem je kupić tylko kupiłem lekko wyższy model. Tanie i dobre.

Z myszek wiele osób poleca http://www.morele.net/mysz-razer-deathadder-black-edition-3500dpi-usb-rz01-00152400-r3m1-385683/ . Bardzo dobra myszka, ale najlepiej pójść do sklepu i każdą przymierzyć czy dobrze do dłoni przylega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi