LuQ159 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Witam. Ostatnio zakupiłem sobie Sleeping Dogs i mam dość dziwny problem. Otóż jak wiadomo wielu osobom zdaża się ten sam problem jak i również mi - HKship.exe przestał działać. Niezbyt wiem co zrobić. Próbowałem wielu opcji: instalowałem Service Packa 1(najnowszego), zrobiłem reinstala Net.Freamworka 4, instalowałem też DircetX( prawdopodobnie 10) który był w folderze ze Sleeping Dogs, ale też zauważyłem wersje inną wersje DirectXa a mianowicie 11. Chciałem również to zainstalować ale wyskakiwała mi informacja o braku najnowszego Service Packa którego miałem już zainstalowanego. Prosze pomóżcie mi gdyż nie wiem co zrobić. Mój komp myśle że ma odpowiednie wymagania na tą gre więc nie wiem w czym tkwi problem. Z góry dziekuje za pomoc. Dodam jeszcze że gdy wyskakuje mi właśnie ten błąd pro rozwinięciu szczegółow jest cos takiego: Nazwa modułu z błędem: nvwgf2um.dll Edytowane 6 Stycznia 2013 przez LuQ159 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...