Adasi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Koledzy mam taki problem. Nowa instalka WinXP z SP3. Zainstalowany jedynie firefox. Karta sieciowa (kablowa) na PCI. Strony www chodzą słabo a maxymalny transfer to 200 KB/s. Zwykle oscyluje w granicach 180KB/s. Na niektórych stronach to nawet parenaście kilo. Odpalam torrenta i leci normalnie 20-30Mb/s. O co tu chodzi? Ma ktoś jakiś pomysł? Wszystko działa ładnie, prócz www i transferów ze stron. Speedtesty podają prędkość łącza jako 2Mb/s. Uprzedzając pytania: nie mam wirusa połączenie internetowe jest napewno ok pod knoppixem śmiga malinowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Sprawdzałeś inna przeglądarkę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Firefox, Opera, IE - wszystko to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Na mysl przychodzi mi ze jakies proxy sie ustawilo czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Niestety nie jest. Po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy po prostu nie mam pomysłu co zrobić :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Spróbuj wyłączyć usługi Automatic Update i Background Intelligent Transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Masz u mnie browara. Trzeba było włączyć Background Intelligent Transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...