erni_k Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam, mógłby mi ktoś powiedzieć czy warto trzymać tą karte jaką jest NVIDIA GeForce 330gt 2GB Nie mogę znaleźć o niej nigdzie informacji, prócz strony NVIDIi... w benchmarkach gdzieś tam się przewija, ale chciałbym znaleźć o niej jakieś opinie ludzi, co to jest za twór? Spotkał się ktoś z nią? No i czy warto ją trzymać, czy lepiej, sprzedać i dołożyć do czegoś lepszego. Nie gram za dużo, ale jak już to chciałbym pograć komfortowo. Prócz tego amatorska obróbka zdjęć i grafiki, ale tu raczej ta karta daje jeszcze rade. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 96 lub 112 SP ( w zależności od wersji0 , szyna 128-256 bit i pamięć DDR2 . Nic ciekawego , karty przeznaczone na rynek OEM . Jak do gier to bierz co innego , ale najpierw podaj ile masz kasy na kartę oraz jaki masz sprzęt - CPU , płyta główna , ram , zasilacz - marka , model i moc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erni_k Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jak będę przy tym kompie to napiszę więcej, a w tej karcie pamięć jest chyba DDR3 i bus width 512 bit. Co mnie zdziwiło... Komp jest w takiej konfiguracji: ogólnie jest to optiplex Dell'a Procesor: Dual Core 2,8GHz po 2MB cache'u 2GB ramu w jednej kości, szczegułów nie znam reszte napiszę jak będę przy tym kompie, za kilka dni. Nie wiem czy mi się będzie opłacało, za dużo nie chce wydawać (jakieś 200zł mogę dołożyć) bo jak mówiłem nie gram w gry za dużo, a na pewno nie w najnowsze tytuły, takim szczytem by było żeby np. wiedźmin 2 chodził płynnie na średnich detalach, chociaż nie wiem czy tu procesor da rade. dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Wiem co to za karta, ona się nadaje do wyświetlania desktopu, ale nie do gier. Pewnie ma jeszcze dual-dvi albo displayport. Takie karty w Dellu mają czasem jeszcze jeden problem - nie ma sterów, bo to są niszowe produkty od nvidii dla Della. Oczywiście jak się pogrzebie to się znajdzie, ale ja tego rodzaju rzeczy unikam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erni_k Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) jeśli dual-dvi oznacza dwa porty dvi to nie ma, ma tylko dvi, hdmi i vga. Ze sterami też nie było problemu spokojnie weszły te najnowsze od nvidii. Patrząc po cenach, myśle że jak ją sprzedam, na karte mógłbym wtedy przeznaczyć 350zł, co byście polecili. Wiem że często jest tak, że wypuszczają stare karty pod nowymi nazwami tylko dodadzą jakąś pierdółke. Więc proszę o pomoc w wyborze, aby nie kupować czegoś co niewiele daje, a kosztuje. Edytowane 7 Stycznia 2013 przez erni_k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface Sorry chodziło mi o o DVI M1-DA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...