Skocz do zawartości
panfranek

Laptop 1200 - 1400 zł

Rekomendowane odpowiedzi

<p>Witam, potrzebuje dla siostry laptopa, cena którą podałem jest ostateczna, mile widziane linki allegro.Siostra nie jest zbyt wymagającym użytkownikiem, gry to np. pasjans.

Zależy mi, żeby przeglądarka ładnie i płynnie chodziła, word, excel itp. Laptop będzie miał zastosowanie raczej biurowe, niekiedy może obejrzy jakiś film i pogada przez skype. Odtwarzanie fullhd nie jest jakieś niewiarogodnie potrzebne ale miło by było gdyby działo np. na youtube.Odnośnie systemu to nie jest jakiś wymagany ale jeżeli różnica cenowa nie byłaby duża to czemu nie, preferowany win7, win8.Cena jest maksymalna więc fajnie by było gdyby tak pośrodku przedziału ale jeżeli warto to zapałce to 1400 zł.

edit:Pogadałem z siostrą i ona jednak potrzebuje co najmniej 15,6"</p>

Edytowane przez panfranek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej cenie ciężko coś sensownego z piętnastek znaleźć, a systemem to już w ogóle masakra. Minimalnie ponad limit jest:

http://www.sferis.pl/produkt/66255-asus-x55u-so088h-c60-2gb-15-6-led-hd-320gb-hd6290-windows-8-64bit.html

Na youtube fullHD raczej nie pójdzie, z dysku jest większa szansa, ale też jaki sens jet odtwarzać fullHD na takim ekranie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi