prz3mek1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Byłem w pracy wcześniej i jak przynieśli chusteczki do czyszczenia klawiatury to miałem już włączony komputer I to był błąd bo z lenistwa go nie wyłączyłem i wyczyściłem ją na włączonym komputerze. Powciskałem coś i teraz strony internetowe wyświetlają się na całym ekranie nie mam paska narzędzi na dole i nie pojawia się jak najadę na niego kursorem. Natomiast zakładki i pasek internetu jest ukryty, ale po najechaniu kursora wszystko się pojawia. Próbowałem wciskać wszystkie pojedyncze klawisze ale nie działa musiała to być jakaś zmyślna kombinacja kilku klawiszy ktoś może wie jakich albo gdzie można przywrócić ekran do normy? Pozdrawiam Przemek Już nie trzeba poradziłem sobie. Chciałem zapisać temat do zakładek których nie było widać i kliknąłem prawym na tym co zostało z paska i była opcja opuść tryb pełnoekranowy i jest wszystko w normie czyli temat można skasować :) Edytowane 8 Stycznia 2013 przez prz3mek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dla potomnych: w IE i Operze za tryb pelnoekranowy odpowiada klawisz F11, w innych przegladarkach byc moze jest podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...