phranzee Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 przed chwila bylem z hau hau na spacerku :wink: . wychodzac zostawilem wlaczone katody, bude obrocilem do okna. efekt ciekawy - podswietlany balkon a wokolo okna niebieska luna :D bardzo rzuca sie w oczy :P niestety wiecej kolorowych :wink: okien nie zaobserwowalem. ps1. 2*niebieskie ps2. nie bede mial za zle jak wyladuje na oslej :P pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ja jak wychodze na dwor z psem to czasem zostawiam projektor właczony, a że mam obraz rzucony z niego na scianę i wszystko widać przez okna to mam niezly ubaw z reakcji ludzi przechodzących ulica i komentujących zjawisko :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 jutro zrobie fote mojego okna jak wyglada przy moim kompie wlaczonym - juz jeden koles stal i gapil mi sie w okna co takiego ja tam mam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 :idea: a potem sie dziwia ze kogos okradli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 :idea: a potem sie dziwia ze kogos okradli :P hiehiehie :) a moze po prostu ma starego tv z czasow prl - podobna poswiata 8) / update - literufka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 to jest niezly pomysl zeby stworzyc topik ze zdjeciami okna z ulicy przy postawionym blisko kompie :) kto jest za palec do budki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 chcialem zrobic, ale syfrowka nie pozwala, za mala czulosc :? nic nie widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 chcialem zrobic, ale syfrowka nie pozwala, za mala czulosc :? nic nie widac To "szczel" fote zwykla lustrzanka i zeskanuj, ciekawe mogloby byc takie zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 To "szczel" fote zwykla lustrzanka i zeskanuj, ciekawe mogloby byc takie zdjecia.no moge, akurat jest naladowana :wink: w najblizszym czasie zrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 chcialem zrobic, ale syfrowka nie pozwala, za mala czulosc :? nic nie widac Najlepiej to ustaw cyfraka na jakimś statywie, albo na czymś co sie nie bedzie ruszało i ustaw mu najdłuższy czas naświetlania, powinno złapać, chyba nawet najgorszą cyfrówką to zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ale ta syfrowka nie ma ustawianego czasu naswietlania :twisted: prawie zero opcji. a co do lustrzanki to do niej bede potrzebowal statywu :wink: moze zaszaleje i walne dluuuzsze zdjecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zrob zdjecie a potem pobaw sie w obrobke na kompie. Nawet ze zdjecia na ktorym kompletnie nic nie widac, cale czarne mozna uzyskac normalne zdjecie w kolorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zrob zdjecie a potem pobaw sie w obrobke na kompie. Nawet ze zdjecia na ktorym kompletnie nic nie widac, cale czarne mozna uzyskac normalne zdjecie w kolorze.ta, pobawie sie, a samo zdjecie zrobie z 1s, wiec chyba wystarczy.... tylko czemu wszystkie latarnie sie swieca.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Spróbuj obróbki na kompie bo sie da. Sam niedawno obrabiałem zdjęcia z cyfraka na których nie było nic widać a po obróbce było bardzo dobrej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 aaaaarrrghhhh juz wyjety aparat, prawie sie zbieralem do wyjscia.... patrze za okno... :twisted: pranie wywieszone :twisted: dzis fotki nie bedzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 fstydzish sie she Tfoje gacie sobatshymy ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 fstydzish sie she Tfoje gacie sobatshymy ?? :) Moze by tak po polsku pisac ? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 fstydzish sie she Tfoje gacie sobatshymy ?? :) Moze by tak po polsku pisac ? :x BOze jak mnie wku**** takie pisanie :x .....skad taka prostacka moda ??Pseudo amerykanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 fstydzish sie she Tfoje gacie sobatshymy ?? :) Moze by tak po polsku pisac ? :x BOze jak mnie wku**** takie pisanie :x .....skad taka prostacka moda ??Pseudo amerykanie :lol: ja mam wrażenie ze ci co tak pisza to ortografii nie znają i dlatego tak cuduja..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 przed chwila bylem z hau hau na spacerku :wink: . wychodzac zostawilem wlaczone katody, bude obrocilem do okna. efekt ciekawy - podswietlany balkon a wokolo okna niebieska luna :D bardzo rzuca sie w oczy :P niestety wiecej kolorowych :wink: okien nie zaobserwowalem. ps1. 2*niebieskie ps2. nie bede mial za zle jak wyladuje na oslej :P pozdrawiam :) hmmm a czesto tak robisz?? bo ostatnio takie zjawisko widzialem idac do qmpla i zastanawiam sie teraz czy to u CIebie na balkonie nie bylo - przy kopalni Wujek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 hmmm a czesto tak robisz?? bo ostatnio takie zjawisko widzialem idac do qmpla i zastanawiam sie teraz czy to u CIebie na balkonie nie bylo - przy kopalni Wujek :) :D nie, troszku dalej - tauzen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 U mnie fajnie to wygląda - firany pod uv :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...