panfranek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam Jaką płytę główną polecacie pod E8200? Najlepiej gdyby była możliwość lekkiego OC Wszystko zasilałbym OCZ Stealthxstream 500W. Budżet ~120ZŁ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Gigabyte GA-P31-DS3L 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Sprzedać E8200, sprzedać ddr2, kupić G550, H61/B75 + DDR3? Trochę zabawy ale warto. Będziesz miał sprzęt na 3 letniej gwarancji. Płytą na 775 nie wiadomo kiedy odmówi współpracy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie chodzi mi o jakiegoś super demona, poszukuję czegoś co w miarę sprawnie będzie działało. E8200 kupiłem za flaszkę, chcę coś co troszkę posłuży. I tak za pewien okres mam zamiar wymienić całość na coś nowszego, więc nie będę teraz rzeźbił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 To sprzedaj za 150zł i będziesz miał na G550. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 więc nie będę teraz rzeźbił to, co próbujesz zrobić to jest właśnie rzeźbienie :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jak masz pamięci DDR2 to kup płytę pod tego procka za parę złotych (ta wymieniona przeze mnie jest do dostania poniżej 100 zł) i po sprawie. Jak nie, to nie warto pchać się w starocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 tANSZE PLYTY NA P35 DOSTANIESZ W OKOLICY 130 PLN A NA NICH MOZESZ PODKRECAC DO OK 4GHZ TEGO PROCKA PRZY DOSC DOBRYM CHLODZENIU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 PRZY DOSC DOBRYM CHLODZENIU. I jeszcze lepszych pamięciach. Procek ma mnożnik x8, dla 4GHz potrzebuje zrobić 1000MHz na pamięciach (500MHz real). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jeśli masz pamięci w 1-2 modułach, wystarczy Ci coś na P31, jeśli więcej kostek - bezpieczniej wziąć P35. Przy pamięciach 800MHz lekki OC czyli 3,2 GHz ustawisz w 15 sekund (FSB=400MHz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...