lukc85 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 witam szukam spolszczenia firmware panelu aquaero 4 wiem ze było kiedys ale juz linki sa nieaktualne jak by ktos posiadał to proszę o info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ave Mam ten plik,podeślij na PW adres mailowy to wyślę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukc85 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 dzieki wszystko działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awers Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Elder a poprawiałeś coś sam w nim ? Pytam bo mam takie spolszczenie ale tam i tak nie wszystko jest dobrze spolszczone. Część sam poprawiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Piszesz o tym spolszczeniu softu aquasuite 4.22 od Seby? Faili nie znalazłem w mojej wersji ale Screamer mi podesłał ponad rok temu i mogła być modyfikowana/poprawiana przez niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max* Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2016 Witam Właśnie szukam takiego pliku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...