Squezzer Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam wszystkich , (Jeżeli zły dział to przepraszam, ale nie wiedziałem czy tutaj czy giełda) Przepraszam za taką formę postu ale mam ogromną prośbę do osób/osoby używającej Fortisa HE1225 na socketach Intela. Dzisiaj zakupiłem sobie w.w zestaw (cooler + wentylator) ale po zakupie i opłaceniu okazało się, że w moim zestawie nie będzie 2 blaszek dołączanych zawsze do zestawu , które są niezbędne do montażu na socket am2+/am3. (screen poniżej zaznaczone na czerwono , 2 od lewej.) I teraz już to co chciałbym od was kochani forumowicze uzyskać ;-): Wersja prosta: - Potrzebuję zeskanowany obrys obu płytek Wersja rozszerzona - Jeżeli ktoś ma te płytki i są mu zbędne i mieszka na terenie Poznania lub jest w stanie podczas codziennego spaceru wysłać to do mnie (oczywiście pokrywam wszelkie koszty + zakupionych piw podczas spaceru ;) lub umożliwić mi odbiór osobisty to wtedy byłbym dosłownie wniebowzięty. Dziękuję z góry za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz75 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Może prościej skontaktować się z producentem, sprzedawcą wyjaśnić sprawę. Mi do tabletu GOCLEVER TAB A73 przysłali ładowarkę bez żadnych kombinacji. To była edycja biedronkowa. Biedronka sprawę olała a Goclever przysłał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...