Dalton Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Co to jest za karta ATI FIRE GL X1 256MB DDR 8X AGP Pro50 Dual DVI-I Out słyszal ktos moze cosik o niej ja ino wiem ze kosztuje około 800 $ ale jej nie widziałem i ciekawi mnie co ona takiego w sobie ma za taką cene ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Profesjonalna carta do cad i 3d programów.sprzetowy rendering Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 NVIDIA GeForce - karta do domu Quadro - Karta do pracy (OpenGL ma duzo wydajniejsze) ATI Radeon - Karta do domu Fire GL - karta do pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgadzam się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ha spoko to gry pewnie tez na niej super chodzą :) ciekawe ile w 3dmarku ma punkcików ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ha spoko to gry pewnie tez na niej super chodzą :) ciekawe ile w 3dmarku ma punkcików ?:) na pewno nie wiecej niz na tym samym bez Fire GL gdyz 3dmark nie kozysta z tych rzeczy. ktore ona oferuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Gry chodzą tak samo, albo są problemy. Dodatkowe funkcje oferowane przez te karty wykożystywane są tylko przez profesjonalne oprogramowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Gry chodzą tak samo, albo są problemy. Dodatkowe funkcje oferowane przez te karty wykożystywane są tylko przez profesjonalne oprogramowanie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Dodatkowo mozna zainstalowac jakies specjalne oprogramowanie dostepne tylko dla tych kart, np. dla Quadro min. Maxtreme do 3dsmax. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...