Gość GRAHAM. Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Chodzi mi o sklejenie wielu klipów np. nakręconych komórką, w jeden cały. Chciałbym pobawić się filmami z obozu sportowego. Co więcej chcę mieć możliwość podłożenia jakiejś ścieżki dźwiękowej. Proszę o sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Chodzi mi o sklejenie wielu klipów np. nakręconych komórką, w jeden cały. Chciałbym pobawić się filmami z obozu sportowego. Co więcej chcę mieć możliwość podłożenia jakiejś ścieżki dźwiękowej. Proszę o sugestie. Windows Movie Maker :) albo lightworks też bezpłatny pewnie lepszy od movie maker sam nie testowałem więc bardzo się nie wypowiem możesz w każdym razie poczytać o nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Movie maker jest całkiem w kit. Poskłądałem pare rzeczy na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...