Jurandd Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szukam sterowników do karty sieciowej Realtek PCIe GBE Family Controller. Chodzi mi o sterownik WiFi. Mam pewien kłopot, wczoraj robiłem format komputera i nagle.. WiFi nie łączy, pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Realtek PCIe GBE Family Controller to nie karta WiFI. Sprawdź model kary i dopiero szukaj sterownika. Jeśli to laptop, szukaj na stronie producenta laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nie wie jaka ma karte, nie wie jaki ma system. Nic dziwnego, ze nie moze "znalezc". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 @Jurandd Podaj więcej szczegółów tj model płyty głównej lub jaki system.Natomiast jeśli znasz model płyty to szukaj na stronie producenta płyty głównej.Jeśli to laptop to strona producenta laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...