siper123 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Cześć, mam pytanie mój stary pc to już kupa złomu i postanowiłem zainwestować, w taki zestaw z strony purepc : http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/zestawy_komputerowe_na_styczen_2013_poradnik_zakupowy?page=0,13 . Co o nim sądzicie ? Jest warty swojej cenny ? Czy nowe gry takie jak far cry 3 pójdą na nim na najwyższych detalach ? Na ile starczy ? (w sensie czy jego podzespoły nie zestarzeją się za rok) Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam . Edytowane 13 Stycznia 2013 przez siper123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kmil8 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 A będzie OC? Na tym zestawie na bank pograsz we wszystkie tytuły w fhd na ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 bardzo fajny zestaw, jak podkręcisz to śmiało pograsz w nowe gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...