Whiskas Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Witam. Chciałbym się was zapytać jaki kupić netbook do 1 500 zł. Dlaczego netbook? Ponieważ kupno laptopa w moim przypadku jest nieopłacalne (mam pcta który kupiłem jakiś czas temu i do dzisiaj spełnia swoje zadania). Tablet odpada, ze względu na zadania jakie ma wypełniać ten netbook. Osobiście nie znam się na tym bo jeszcze nie interesowałem się netbookami, więc chciałbym zapytać się was o radę. Netbook ten poza podstawowymi zadaniami ( przeglądanie stron itd.) ma: -być w stanie kompilować programy (obsługa kompilatorów) i wgl być pomocny dla programisty(przy odpowiedzi proszę o opisanie możliwości). -było by fajnie gdybym był w stanie używać jakiegoś photoshopa (ale to jest niekonieczne) - był w stanie odpalić gry typu warcraft III Czy netbooki podołają tym zadaniom? Proszę o propozycję (było by fajnie gdybyście napisali + i - proponowanych netbooków) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 to proponuje używanego T60/T61 14" - sprawdzi się 10 x lepiej od jakiegokolwiek netbooka syfnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 Czy naprawdę musisz zakładać kolejne takie same wątki? Nie da się pisać w starym? http://forum.purepc.pl/topic/350527-netbook-do-1500zl-glownie-do-pracy/#entry3782386 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...