tomek2344 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Witam. Może któryś z kolegów z PurePC natknął się gdzieś na wentylatory 70x70x15 12V z PWM (wtyk 4 pinowy)??? Najchętniej wziąłbym kilka sztuk, ale muszą być nowe (faktura). Konkretnie do komputerów HP dc7600 Ultra Slim, te fabryczne padają po kilku latach. Jedyne co znalazłem to poza granicami naszego kraju (eBay itp. a to odpada). O ile się nie mylę to HP ładowało tam rzadko spotykane Delty. Będę wdzięczny za wszelkie informację o możliwości dostania tego "cuda". Edytowane 14 Stycznia 2013 przez tomek2344 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 U nas może być raczej słabo z dostępnością takich egzotycznych wentylków. Może jakieś coolery od AMD miały by takie wentylatory. Możesz ew. skrobnąć do ludzi z cooling.pl np. i spytać czy nie ściągnęli by czegoś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek2344 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dzięki Qrchak za odpowiedź. Pisałem już do nich, ale bez odzewu póki co, jeszcze mogę poczekać. W sumie muszę pokombinować z dostosowaniem 3 pinowej 70'tki i odpuścić PWM z płyty. Ale temat otwarty, w razie jak komuś by coś wpadło w oko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...