kabull Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 http://www.moddingzone.com/articles/keyboardwashing/ Stare ale może ktoś nie widział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 fajne ;) ja swoja musze umyc, to moze od razu do pralki wrzuce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja nie widzialem, przyda mi sie :P :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja tam wole odkręcić wierzchnią część bez wyciągania klawiszy i wyszorować szczotką pod bierzącą wodą. Ale gdybym miał zmywarke to czemu nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja tam sobie wycieram z gory szmatka i joz, albo kopoje nowa. szybciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja tak samo robiłem ale że nie mam zmywarki do wrzucałem do woreczka z wełny i do pralki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja tam zostaje przy szmatce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja tam zostaje przy szmatce :) ja tez, nie ma to jak szmatka i pronto=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 klawiatura jest czysta.... ja mam raczej problem z tym co jest m-dzy klawiaszmi i pod nimi, ale mam pedzelek i sprezone powietrze i zadne okruchy niesa mi straszne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja sobie tydzien temu zalalem niechcacy pepsi(podczas ogladania Matrixa :lol: )... Dobrze ze mialem w poblizu chusteczki chigieniczne i srubokrety :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 A ja juz od 4 lat uzytkuje swioja i jeszcze ani razu jej nie mylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 chyba juz dawno zmienila kolor :D (chyba ze jest czarna :)), pamietam jak mialem swoja 3 lata to w zakamarkach mech rosl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja ze swojej wyjąłem "wnętrznosci" i wstawiłem pod natrysk potraktowałem prysznicem tam gdzie nieschodziło to trohce większym ciśneiniem.. tylko ze po 3 takich zabiegach przetarłem jedną linię... ta folia z liniami była dociśnieta kawałem blachy przy zdejmowaniu któej musiałem cos uszkodzic... i wysiadły mi esc f2 f4 f6 f8 Metoda dobra ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja juz sie z jedna klawiatura pozegnalem przez zabrudzenia... wole teraz czyscic raz na jakis czas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja zawsze wydłubuję każdy klawisz linijką (jest akurat pod ręką) - do zlewu + proszek, a za tą główną część z patyczkami do uszu się zabieram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 chyba juz dawno zmienila kolor :D (chyba ze jest czarna :)), pamietam jak mialem swoja 3 lata to w zakamarkach mech rosl :) Moze i zmenila ale ja nie pamietam jaki miala orginalny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Mojej to przydało by się czyszczenie bo powoli powstaje na niej gleba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja tam wyjalem elektronike z gumkami... Plastik (gore) z przyciskami wrzucilem do wanny i wymylem szczota pryskajac silnie goraca woda z prysznica. Po wysuszeniu zlozylem i dziala OK. Po tej operacji jest jak nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jak byście się myli to by klawiatury nie były brudne :lol: śmierdziele :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja swoja stara kompalem nie raz (oczywicie tylko sam panel i klawisze, reszta zostala odkrecona) obecniemam czarna.. jedyne co na niej widac to kurz, a jego to sie zdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 [..]jak mialem swoja 3 lata to w zakamarkach mech rosl :)o lol ;] mieszkasz w lesie ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Mojej to przydało by się czyszczenie bo powoli powstaje na niej gleba hehe, moze ci na niej wyrosnie jakis kwiatek to bedziesz mial mily zapach chodziaz:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...