matikolud Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam jak w temacie mam po raz pierwszy taki problem czy jak chcę się połączyć po przez kabel czy wifi wyskakuje coś takiego LINK : http://imageshack.us...0115231228.jpg/ system vista już szperałem i kombinowałem ale bez efektu z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Masz włączone łączenie się przez Proxy, które wymaga logowania. Szukaj ustawień w przeglądarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikolud Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 ALE ściągnełem monzille i dalej to samo też chce dane to mam w ustawieniach poszperać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jeśli jest w różnych przeglądarkach to szukasz w Panelu Sterowania Ustawień Internetowych. Chyba, że dostawca internetu ma jakiś problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Bo masz w ustawieniach wpisane łączenie przez proxy, lub serwer sieci przekierowuje połączenie na proxy. Czy to jest siec w pracy, akademiku, itd? Widać serwer proxy ma uwierzytelnianie, pytaj administrace on nazwe uzytkownika i hasło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...