Sucharr215 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Poszukuje myszki do grania (150zł) -Jestem lewo ręczny -Gram na wysuwanym blacie bez podkładki -Moja ręka nie jest wielka -Myszka będzie przeznaczona w 90% do grania w FPS Jak narazie gram na starym A4Tech Swop-35 i starcza mi ale chciałbym coś nowszego i myślałem nad •Razer Abyssus •A4Tech X7 750BK Oscar (nie wiem czy boczne przyciski nie bedą mi przeszkadzać) •Logitech G400 (to samo co wyżej) •Roccat Lua Najbardziej pasuje mi ten Razer ale podobno coś tam ma z sensorem , ale czy dla mnie to będzie jakaś duża przeszkoda do grania w takiego np: Battlefielda 3 kiedy wystarcza mi narazie ten A4tech swop-35 ? Pozdrawiam i czekam na pomoc Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Sucharr215 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 http://www.neo24.pl/?p=razer_deathadder_respawn_(left_hand)_rz01_00151700_w1m1&aff_id=101372 Co ty na to? Lustrzane odbicie normalnego DeathAddera respawn, więc będziesz miał przyciski po dobrej stronie, może 10 zł drożej niż pisałeś, ale imo warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PogromcaSS Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja bym polecał Logitech g300 mam ja i jest świetna. Myszka dla osób lewo jak i prawo ręcznych, ma 9 programowalnych przycisków i jest bardzo wygodna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...