dandi20 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam, 3 tygodnie temu kupiłem używaną płytę Asus P5Q Pro, po zamontowaniu do kompa wszystko działało jak się należy, 2 dni temu przeinstalowałem system, poinstalowałem sterowniki i inne programy, rano po tym jak komp sobie ściągał plik, wyłączyłem go i poszedłem do pracy, po powrocie chcę odpalić kompa i zonk. Objawy: - dioda na płycie świeci się na zielono, - wentylatory na procku, karcie graficznej, zasilaczu i odciągowy kręcą się, - dysk przy uruchamianiu coś tam robi, słychać że głowica chodzi i po chwili przestaje, - monitor nie dostaje żadnego sygnału, - mobo nie piszczy, - mobo nie wchodzi w tryb POST, - mobo sygnalizuje błędy typu brak ramu, brak karty graficznej gdy je wyciągnę. Odłączałem już wszystko zostawiając tylko grafikę i 1 kość ramu w pierwszy slocie i nic... "Rozgrzewałem" mobo i robiłem reset po paru minutach, resetowałem ustawienia BIOS'a to także nic nie dało. Macie może jakieś pomysły jak ją odpalić? Parametry PC: Asus P5Q Pro Q8300 4x 2,5GHz 2x Patriot DDR2 1066MHz PVS24G8500ELKR2 Zasilacz Modecom Volcano 650W Gigabyte Radeon HD7770OC 1GB v2 WD 640GB SATA2 Nagrywarka DVD Pionner na SATA Sieciówka Wi-Fi Planet na PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...