Hadi0615 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam. Mam taki problem, że odpalając laptop kompletnie nic się nie dzieje. Ikona zasialania wskazuje na to że komputer działa (zresztą słychać) natomiast ikona dysku nie wskazuje żeby pracował. Ekran monitora też nie pokazuje nawet informacji o biosie, kompletnie czarny ekran. Jeszcze kilka dni było wszystko ok, podejrzewałem dysk, który wyciągnąłem i włożyłem do PC sprawdzając jego "formę" lecz dziś tzn teraz laptop w ogóle nie odpowiada. Włożyłem dla testu do laptopa dysk ssd ale także nic się nie dzieje. Ma ktoś może jakieś pomysły co może być nie tak? Laptop to: Acer Aspire 5551G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Uszkodzona matryca, taśma, procesor, pamięci, płyta główna...cokolwiek. Zepsuł się, oddaj do serwisu. Na pewno to nie wina dysku, bez dysku powinien sie uruchomic. Edytowane 17 Stycznia 2013 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...