Fiedzio Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Witam! Mam problem. Otóż posiadam zewnętrzny dysk Toshiby i pech chciał, że wejście usb, do którego podłączałem kabel do dysku ułamał się najwyraźniej. Nóżki nie są połamane czy coś, tylko na płytce PCB widać jakby wejście się zerwało z lutów. Mogę bez problemu naprawić to sam? Spróbować kropelką () lub przylutować to wejście po bokach? Nie chcę przypadkiem czegoś uszkodzić, stąd moje pytanie. Dołączam zdjęcie uszkodzenia. http://sdrv.ms/11BRbPa (link z serwisu SkyDrive) Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Fiedzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 To trzeba przylutować, o ile pady na pcb są ok to nie będzie problemu. Zanieś to lepiej na serwis, kropelka się nie nadaje do tych celów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...