Masserati Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 PHILIPS 42PFL6057K vs PANASONIC TX-P42STW50 ma to być mój nowy monitor. :D Oba wydają się być wypasione. Najważniejsze dla mnie to oczywiście input lag i wielkość piksela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elizka Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zdecydowanie Panasonic TX-P42STW50- jak dla mnie dużo lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 STW raczej w Polsce ciężko dostać, u nas jest ST. I to dobry TV, sam mam P50ST50 i jestem zachwycony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jako JEDYNY monitor NIE PLAZMA Sam mam plazmę (Panasa P42G20E), ale jako dodatkowy ekran (filmy/gry/net), 90% czasu jednak spędzam na 23" LED Powody: -prąd -powidoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Ja od niedawna mam w domu Philipsa PFL 42 6007 i obraz na starej Bravii LCD dużo bardziej mi odpowiada. Telewizor wymusza włączanie jakiegoś trybu teatru, a nie każdemu ten efekt odpowiada. Wyłączenie tego efektu powoduje rwanie obrazu, także nie wiadomo co gorsze :/ Tak czy siak, kiedy przyjdzie Ci na nim popracować i dłużej coś poczytać itp to szybko go wymienisz na dedykowany monitor... Edytowane 25 Stycznia 2013 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...