sts Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam jak w temacie w laptopie delll 1537 (patrz foto) chciałbym wymienić dysk na ssd, czy dysk na mSata będzie pasował? np coś takiego http://www.morele.net/dysk-ssd-a-data-premier-pro-sp300-asp300s-64gm-c-483909/ Foto z netu przykładowe (taki mam sprzęt) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Wystarczyło poszukać opisów laptopa w necie - na stronie producenta... to jest za stary laptop żeby mieć złącze mSata. W dziale o dyskach masz polecane SSD, wstawisz go zamiast HDD. Do tego będą zdecydowanie lepsze od tej ADaty. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Czyli nie zadziała taki dysk. Bardziej zależało mi na dodaniu owego dysku na msata jako systemowego (pokazany dysk to tylko przykład, sam wiem i nie polecam dysków z chipem SF), a obecny 2,5 cala podpięty pod sata był by wtedy magazynem danych. Dziękuje za wyjaśnienie Edytowane 19 Stycznia 2013 przez sts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...