x21 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, zauważyłem ostatnio dziwny problem z ekranami logowania na stronach, są one jakby pozbawione całej szaty graficznej . Dzieje się to zarówno na przeglądarce firefox oraz google chrome .Oprócz tego często na stronach które nie powinny tego wykazywać(występowało raz nawet po wpisaniu hasła do google) wyskakują komunikaty o niebezpieczeństwie chodzi o te żółte w mozilli gdzie mamy do wyboru albo przycisk ZABIERZ MNIE Z STĄD albo dodać wyjątek. Wie ktoś co może to powodować ? Screeny z ekranów logowania w załącznikach . Edytowane 22 Stycznia 2013 przez x21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Kiedy robiłeś screeny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x21 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Screeny robiłem wtedy co zakładałem wątek (czyli dzisiaj około 10 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 wiec ustaw prawidlowa date, w systemie i/lub biosie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x21 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Heh dziękuje zapomniałem, że ostatnio majstrowałem przy dacie, z góry dziękuje już wszystko działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...