Andrz3j Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Czy ja w którymś momencie pokazałem, że mu zazdroszczę sławy czy czegokolwiek??? NIE. Niech sobie chłopak wykorzystuje swoja popularność - bardzo dobrze robi. Ale walczyć NIE UMIE , a udaje chojraka...Dokłądnie Saleta nie umie walczyc.. Jego postawa na ringu to wielki LOL.. Przecież on nawet osłonic się nie potrafi , tylko jakby się bał osłania się barkiem unosząc go a uderzenie ma do ..... Czekałem na walke Saleta vs. Gołota... ale byłby ubaw jakby doszło do niej.. ale niestety nie doszło.. :) szkoda.. taki kabaret nas ominał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Czekałem na walke Saleta vs. Gołota... ale byłby ubaw jakby doszło do niej.. ale niestety nie doszło.. :) szkoda.. taki kabaret nas ominał.. Heh, ja też czekałem... Choć Gołota strasznie się zbłaźnił to jednak Saletę by "zabił"... Sprawiłby, że Saleta już NIGDY nie wróciłby na ring. Szkoda, wielka szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Heh Andrz3j , Krootki Widze ze jestescie fachowcami w boksie . " ten sie zle oslania , ten tak ... " , powiedzcie mi w taki razie dlaczego was nie ogladam w TV ? Powiem wam dlaczego , dlatego ze zaden z was by nie wytrzymal z takim "nie umiejacym" walczyc Saleta nawet jednej minuty na ringu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Heh Andrz3j , Krootki Widze ze jestescie fachowcami w boksie . " ten sie zle oslania , ten tak ... " , powiedzcie mi w taki razie dlaczego was nie ogladam w TV ? Powiem wam dlaczego , dlatego ze zaden z was by nie wytrzymal z takim "nie umiejacym" walczyc Saleta nawet jednej minuty na ringu . Ja uważam że każdy powinien robić to co potrafi jak najlepiej.. Saleta nie nalezy do tych osób które powinny brac się za boks... Prędzej zrobiłbyłby i "robi kariere" jako "prostytutka marketingowa" niz dobry bokser... :D Ja oceniam go jako kiepskiego boksera ty jako ok. Każdy ma swoje zdanie które może wypowiadać na łamach danego forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Heh Andrz3j , Krootki Widze ze jestescie fachowcami w boksie . " ten sie zle oslania , ten tak ... " , ..... Snake widziałes jakąs walke Salety na ringu??? Bo raczej chyba nie widziałeś.. Jakbys widział to bys wiedział o czym mówię.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Saleta nie nalezy do tych osób które powinny brac się za boks... Prędzej zrobiłbyłby i "robi kariere" jako "prostytutka marketingowa" niz dobry bokser... :D Nic dodać, nic ująć. PS Elektron, ja nie jestem żadnym specem od boksu, ale jak widzę Saletę "walczącego" i haniebnie przegrywającego to nie mogę mieć innych odczuć niż mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...