PoGo Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nie wiem czy odpowiednie forum (chyba nie:P )ale nie wiedzialem gdzie dac to pytanie. Wie ktos moze gdzie w poznaniu na piechte dostane FIC radeon9700pro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 No ja mam podobny problem, chcialem kupic FIC AU 13 ale poznan to takie zacofane miasto ze nikt nawet na zamowienie nie mozna kupic. Jakby w innym swiecie. A 150km dalej we Wroclawiu ktory jest mniejszy mozna Fica kupic. Tyle ze tam jest konkurencja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 A ja mieszkam na zadupiu, a moge kupić AU13. Dodam że miasto w którym jest ten sklep liczy az 15 tys mieszkancow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 bat: gdzie we wrocku sa fic'e bo zamowilem w siriusie r9500pro? daj namiar jakis albo nazwe sklepa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 hehe ja tez jezdzilem za sprzetem i nie moge we wroclawiu dostac karty fic-a ,abita ic7, kingstonow hx lub geli, jak cos to na zamowienie. na gieldzie tez nic nie ma ot caly wroclaw :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 aktualnie nigdzie w poznaniu niedostaniecie fica - moze za par dni/tygodni ale byc moze bede mial mozliwosc wmiare szybkego sprowadenia takiej plytki - jak cos to na gg 1362313 :) no albo tu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 bat: ja czekam dalej na nazwe sklepu gdzie byly / sa fic'e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 uff...AR popytaj kolesia o nicku Fatboy (czy jakoś tak), rozmawiałem z na GG nie tak dawno i płyty głowne FICa miał więc może karty też ma. Udziel się na tym forum więc poszukaj jego danych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nawet na zamowienie nie sprowadza? To jest smieszne. Ja hce kupic netto, damn this shit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 btw. Wie ktos mzoe ile trzeba czekac na karte jak ja bym sobie zamowil np. w takim Siriusie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 PoGo: jak zamowisz firma kurierska to pewnie dostaniesz nastepnego. ja wzialem normalnie poczta. spodziewam sie kolo srody :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Pajacyk dobrze mowi,dac mu piwo. We wrocku mozna kupic FIC'a wlasnie od kolesia zwanego Fatboy. Udziela sie na tym forum wiec poszukajcie, np w topicu o plycie FIC, byl niedawno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja byc moze moglbym zalatwic jakos taniej po znajomosci sprowadzenie FIC'a - ale jak nikt nieche - oczywiscie dla poznania no chyba ze z wysylka sie komus oplaca - ale wtedy pieniazki na konto :) - moze byc prez allegro zeby niebylo ze moge byc zlodziejem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...