janek_vip Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam Jak wchodzę na youtube.pl to pojawia się kolumna z filmami "Wybrane dla ciebie". Czy można to usunąć, albo zrobić tak aby youtube nie pokazywał propozycji? youtube robi listę chyba na podstawie historii wyszukiwania. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Na pewno pomaga wylogowanie się :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek_vip Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dzięki, ale jestem niezalogowany. Mam przycisk "zaloguj". Klikam wybrane dla ciebie i tam wyswietla sie historia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zablokuj, wywal ciasteczka z YT. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek_vip Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dzięki,zaznaczyłem w zakładce prywatność/usuwaj ciasteczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...