Pablo Hudinii Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Koledzy, czy orjętujecie się może kiedy ten dysk będzie ogólno dostępny? Bo jak narazie to pustki w sklepach??Niby można gdzieś tam kupić ale nie do końca.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 może to chwilowy przestuj, na redcoonie i kuzniewski.pl jest na stanie, cena nie zachęca lecz wiadomo samsungi ostatnio w cenie, może "pomailuj" po sklepach to uzyskasz pełne info 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Hudinii Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zastanawiam się czy się spieszyć, czy nie?? żeby nie było tak że dysk już będzie nie dostępny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Na pixmani mają na pewno. Co za problem zadzwonić do jednego czy drugiego sklepu albo napisać wiadomość? Skąd my mamy wiedzieć więcej niż sklep co ma na stanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Hudinii Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Wiem, że parę osób z tego forum pracuje w hurtowniach jak i mają swoje sklepy i oni wiedzą dokładnie. Dzwoniłem po sklepach ale nie dostałem konkretych informacji. Dopiero dwa dni temu uzyskałem informację z największej hurtowni w polsce że planowane dostawy tego dysku są na 29 stycznia a następnie na 18 lutego. Ogólnie dyski nie były dostępne u nas w Polsce jak ktoś miał to były sprowadzane z zagranicy.... Edytowane 1 Lutego 2013 przez Pablo Hudinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Hudinii Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Jestem od wczoraj szczęśliwym posiadaczem samsunga 840 pro najtaniej znalazłęm u tego gościa: http://allegro.pl/samsung-ssd-840-pro-128gb-pewniak-wroclaw-gw60m-cy-i2991809175.html Dysk sobie odebrałem osobiście . System postawiony na tym samsungu chodzi bardzo ładnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 jest też dostępny w Proline za 549zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...